{1 - 24} GreyGrey
{25 - 49} GreenGreen
{50 - 499} BlueBlue
{500 - 4999} OrangeOrange
{5000 - 24999} RedRed
{25000+} BlackBlack

Please confirm that you would like to report this for an admin to review.


E-Faktur Bermasalah lagi…

Ada yang tau gak Call center Operator Server e-Faktur atau yang memaintenancenya agar bisa konsultasi realtime…karna kalau tanya ke DJP terkadang mereka juga tidak mengetahui solusinya, hanya menyarankan untuk bersabar, sedangkan Saya disini tidak bisa berargumen hanya dengan kata2 “bersabar” ketika ditanya atasan!!!

Share yuk... biar lebih bermanfaatShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter



Confirm that you would like to Remove Email Alerts for your question. You cant undo this and you will not be able to re-subscribe.


Tags

2 Answers

wah…kalo ada rekan disini yang tau boleh bagi juga tuh…ane juga perlu nih..

Confirm that you would like to select this answer as the "Best Answer" to your question. This will bring this answer to to top and be highlighted as "Best Answer". You can always change this if a better answer is given.


iya bener banget, tapi sayangnya itu tidak di publikasikan, bahkan kemaren Awan tanya ke IT Support yang di DJP aja mereka tidak mengetahui itu..

kring pajak aja sibuk teruuussss.s…

Confirm that you would like to select this answer as the "Best Answer" to your question. This will bring this answer to to top and be highlighted as "Best Answer". You can always change this if a better answer is given.


You must be Logged In to Answer this Question

Already a Member, Log In
Not a member yet? Sign Up